Από το: Chefoulis
Λιώνουμε σε ένα ποτήρι νερό τους 2 κύβους μαγιά. Βάζουμε σε μια λεκάνη το αλεύρι , ανοίγουμε μια λακουβίτσα στο κέντρο και αδειάζουμε την λιωμένη μαγιά μαζί με το αλάτι. Προσθέτουμε και τα άλλα 3 ποτήρια νερού και ζυμώνουμε μέχρι να
γίνει μια ελαφρώς σφιχτή ζύμη. Την αφήνουμε να φουσκώσει ενώ παράλληλα ετοιμάζουμε τα υλικά για την γέμιση. Κόβουμε τις φέτες μπέικον και γαλοπούλας σε κύβους , τρίβουμε τα τυριά της αρεσκείας μας σε ένα μπολ και αδειάζουμε σε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Λιώνουμε σε ένα ποτήρι νερό τους 2 κύβους μαγιά. Βάζουμε σε μια λεκάνη το αλεύρι , ανοίγουμε μια λακουβίτσα στο κέντρο και αδειάζουμε την λιωμένη μαγιά μαζί με το αλάτι. Προσθέτουμε και τα άλλα 3 ποτήρια νερού και ζυμώνουμε μέχρι να
γίνει μια ελαφρώς σφιχτή ζύμη. Την αφήνουμε να φουσκώσει ενώ παράλληλα ετοιμάζουμε τα υλικά για την γέμιση. Κόβουμε τις φέτες μπέικον και γαλοπούλας σε κύβους , τρίβουμε τα τυριά της αρεσκείας μας σε ένα μπολ και αδειάζουμε σε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.