Από το: Chefoulis
Τρίβουμε με ένα βουρτσάκι τα όστρακα, τα πλένουμε και τα σουρώνουμε, καθαρίζουμε τις γαρίδες αφαιρώντας το εσωτερικό εντεράκι τους και τις πλένουμε. Καθαρίζουμε και πλένουμε τα καλαμάρια και τα κόβουμε σε ροδέλες. Σε μια
κατσαρόλα ρίχνουμε τα 2 φλυτζάνια νερό, προσθέτουμε την δάφνη, τους κόκκους πιπεριού και ρίχνουμε τις γαρίδες και τις αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά. Σε μια άλλη κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο ολόκληρο και την...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Τρίβουμε με ένα βουρτσάκι τα όστρακα, τα πλένουμε και τα σουρώνουμε, καθαρίζουμε τις γαρίδες αφαιρώντας το εσωτερικό εντεράκι τους και τις πλένουμε. Καθαρίζουμε και πλένουμε τα καλαμάρια και τα κόβουμε σε ροδέλες. Σε μια
κατσαρόλα ρίχνουμε τα 2 φλυτζάνια νερό, προσθέτουμε την δάφνη, τους κόκκους πιπεριού και ρίχνουμε τις γαρίδες και τις αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά. Σε μια άλλη κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο ολόκληρο και την...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.