Από το: Νόστιμες κ Υγιεινές Συνταγές
Δεν έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ τον αποξηραντή από τότε που τον απέκτησα (διαβάστε εδώ τις λεπτομέρειες ). Μετά τα τσιπς κολοκυθιού σειρά είχαν τα τσιπς μπανάνας τα οποία έχω σκοπό να χρησιμοποιήσω ποικιλοτρόπως. Την πρώτη φουρνιά από τα τσιπς, την έτριψα
και την έκανα αλεύρι!!!!! Αυτό το φυσικά γλυκό "αλεύρι", το δοκίμασε πρώτα το 17 μηνών μωρό μας. Στο απογευματινό γιαουρτάκι της εκτός από ταχίνι πόπσθεσα και αλεύρι από τσιπς μπανάνας ώστε να προσθέσει μια νότα γλύκας...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://healthy-and-delicious-recipes.blogspot.gr
Δεν έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ τον αποξηραντή από τότε που τον απέκτησα (διαβάστε εδώ τις λεπτομέρειες ). Μετά τα τσιπς κολοκυθιού σειρά είχαν τα τσιπς μπανάνας τα οποία έχω σκοπό να χρησιμοποιήσω ποικιλοτρόπως. Την πρώτη φουρνιά από τα τσιπς, την έτριψα
και την έκανα αλεύρι!!!!! Αυτό το φυσικά γλυκό "αλεύρι", το δοκίμασε πρώτα το 17 μηνών μωρό μας. Στο απογευματινό γιαουρτάκι της εκτός από ταχίνι πόπσθεσα και αλεύρι από τσιπς μπανάνας ώστε να προσθέσει μια νότα γλύκας...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://healthy-and-delicious-recipes.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.