Από το: Τι μαγειρεύουμε σήμερα?
Απο την Μαρία Κυριμλίδου. Αν σας περίσσεψε το ρύζι απο την προηγούμενη μέρα μπορείτε να το κάνετε ρυζοκεφτεδες. Στην εποχή που ζούμε τίποτα δεν πετάμε. Εδω μπορείτε να συμπληρώσετε - μπαχαρικά όπως μοσχοκάρυδο ή φέτες ζαμπόν. Σε κατσαρόλα σοτάρουμε με ελαιόλαδο τα κρεμμύδια μέχρι να
μαλακώσουν. Προσθέτουμε το ρύζι ανακατεύοντας με την ξύλινη κουτάλα και αφήνουμε να σωταριστεί για 3 λεπτά ακόμα μέχρι να ξανθύνει. (αν θέλετε για πιο πολύ νοστιμιά μπορείτε να σβήσετε σε αυτό το σημείο το ρύζι με μισό ποτήρι λύκο κρασί)...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr
Απο την Μαρία Κυριμλίδου. Αν σας περίσσεψε το ρύζι απο την προηγούμενη μέρα μπορείτε να το κάνετε ρυζοκεφτεδες. Στην εποχή που ζούμε τίποτα δεν πετάμε. Εδω μπορείτε να συμπληρώσετε - μπαχαρικά όπως μοσχοκάρυδο ή φέτες ζαμπόν. Σε κατσαρόλα σοτάρουμε με ελαιόλαδο τα κρεμμύδια μέχρι να
μαλακώσουν. Προσθέτουμε το ρύζι ανακατεύοντας με την ξύλινη κουτάλα και αφήνουμε να σωταριστεί για 3 λεπτά ακόμα μέχρι να ξανθύνει. (αν θέλετε για πιο πολύ νοστιμιά μπορείτε να σβήσετε σε αυτό το σημείο το ρύζι με μισό ποτήρι λύκο κρασί)...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.