Από το: Love Cooking
Ένας ωραίος τρόπος για να αξιοποιήσουμε τα πράσα και το κουνουπίδι μας, δημιουργώντας ένα υγιεινό και πολύ ελαφρύ "σουφλέ", με την κρέμα από κάσιους να του δίνει ιδιαίτερα νόστιμη γεύση! Πλένουμε το κουνουπίδι
και ξεφλουδίζουμε τις πατάτες. Κόβουμε τις πατάτες σε μικρά κομμάτια και το κουνουπίδι σε φουντάκια. Βράζουμε νερό σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε τις πατάτες. Μετά από 3' προσθέτουμε και το κουνουπίδι. Βράζουμε για άλλα 7' και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://lovecooking.gr
Ένας ωραίος τρόπος για να αξιοποιήσουμε τα πράσα και το κουνουπίδι μας, δημιουργώντας ένα υγιεινό και πολύ ελαφρύ "σουφλέ", με την κρέμα από κάσιους να του δίνει ιδιαίτερα νόστιμη γεύση! Πλένουμε το κουνουπίδι
και ξεφλουδίζουμε τις πατάτες. Κόβουμε τις πατάτες σε μικρά κομμάτια και το κουνουπίδι σε φουντάκια. Βράζουμε νερό σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε τις πατάτες. Μετά από 3' προσθέτουμε και το κουνουπίδι. Βράζουμε για άλλα 7' και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://lovecooking.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.