Από το: Γλυκό - Αλμυρό
Στο γάλα βάζουμε τη μαγιά και τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε για 5′. Ανακατεύουμε το αλάτι με το αλεύρι και ρίχνουμε το μείγμα της μαγιάς με το αυγό. Ανακατεύουμε πάλι πολύ καλά και ζυμώνουμε για 5 λεπτά. Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 1 ώρα. Αφήνουμε να ξαναφουσκώσουν για 30’/ Τηγανίζουμε σε αρκετό σπορέλαιο και
σιγουρευόμαστε ότι η ζύμη έχει ψηθεί εντελώς. Για το γλάσο, ανακατεύουμε την άχνη με το νερό και το χρώμα και αν χρειαστεί προσθέτουμε κάτι από τα δυο για να έρθει στην κατάλληλη σ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://glykoalmyro.gr
Στο γάλα βάζουμε τη μαγιά και τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε για 5′. Ανακατεύουμε το αλάτι με το αλεύρι και ρίχνουμε το μείγμα της μαγιάς με το αυγό. Ανακατεύουμε πάλι πολύ καλά και ζυμώνουμε για 5 λεπτά. Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 1 ώρα. Αφήνουμε να ξαναφουσκώσουν για 30’/ Τηγανίζουμε σε αρκετό σπορέλαιο και
σιγουρευόμαστε ότι η ζύμη έχει ψηθεί εντελώς. Για το γλάσο, ανακατεύουμε την άχνη με το νερό και το χρώμα και αν χρειαστεί προσθέτουμε κάτι από τα δυο για να έρθει στην κατάλληλη σ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://glykoalmyro.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.