Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Καταρχήν, πλένουμε το κρέας μας. Το σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Αλατοπιπερώνουμε. Εν τω μεταξύ, ασχολούμαστε με τις μελιτζάνες μας. Τις πλένουμε, τις καθαρίζουμε. Τις κόβουμε σε χοντρά κομμάτια και τις τοποθετούμε σ' ένα μπολ. Λαδώνουμε και
αλατίζουμε. Τις ανακατεύουμε. Σ' ένα ταψί κουζίνας στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί και απλώνουμε τις μελιτζάνες μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για μισή ώρα περίπου ή μέχρι να μαλακώσουν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Καταρχήν, πλένουμε το κρέας μας. Το σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Αλατοπιπερώνουμε. Εν τω μεταξύ, ασχολούμαστε με τις μελιτζάνες μας. Τις πλένουμε, τις καθαρίζουμε. Τις κόβουμε σε χοντρά κομμάτια και τις τοποθετούμε σ' ένα μπολ. Λαδώνουμε και
αλατίζουμε. Τις ανακατεύουμε. Σ' ένα ταψί κουζίνας στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί και απλώνουμε τις μελιτζάνες μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για μισή ώρα περίπου ή μέχρι να μαλακώσουν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.