Από το: H μάνα του ... λόχου
Σήμερα σκαρώσαμε ένα μεζέ ξεχωριστό, μπάμιες τηγανητές που δεν έχουν καμία σχέση με τα γνωστά αποτρεπτικά στοιχεία ... της μπάμιας. Ούτε σάλια, ούτε η γεύση η κλασική, ούτε ιδιαίτερη περιποίηση πριν το τηγάνι! Τίποτα απολύτως! Διαλέγουμε ωραία πρώτη ύλη, κόβουμε ελαφρά το κοτσανάκι από πάνω, τίποτα άλλο δεν χρειάζεται, ούτε καν το γνωστό κωνικό
καθάρισμα. Τις πλένουμε και τις στραγγίζουμε να στεγνώσουν καλά. Θέλουν βαθύ τηγάνισμα και συνοδεύονται υπέροχα με γιαουρτάκι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://epipantosepistitou-efik.blogspot.gr
Σήμερα σκαρώσαμε ένα μεζέ ξεχωριστό, μπάμιες τηγανητές που δεν έχουν καμία σχέση με τα γνωστά αποτρεπτικά στοιχεία ... της μπάμιας. Ούτε σάλια, ούτε η γεύση η κλασική, ούτε ιδιαίτερη περιποίηση πριν το τηγάνι! Τίποτα απολύτως! Διαλέγουμε ωραία πρώτη ύλη, κόβουμε ελαφρά το κοτσανάκι από πάνω, τίποτα άλλο δεν χρειάζεται, ούτε καν το γνωστό κωνικό
καθάρισμα. Τις πλένουμε και τις στραγγίζουμε να στεγνώσουν καλά. Θέλουν βαθύ τηγάνισμα και συνοδεύονται υπέροχα με γιαουρτάκι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://epipantosepistitou-efik.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.