Από το: Chefoulis
Βάζουμε από το προηγούμενο βράδυ τα ρεβύθια σε χλιαρό νερό μαζί με την σόδα μαγειρικής να μουσκέψουν. Το πρωί τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε κατσαρόλα με νερό να πάρουν 2 βράσεις και πετάμε το νερό. Τα βάζουμε ξανά στην κατσαρόλα
σε χλιαρό νερό ίσα να τα σκεπάζει και τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν (παρακολουθούμε μήπως χρειαστεί να προσθέσουμε κι άλλο νερό). Αφού μαλακώσουν τα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Βάζουμε από το προηγούμενο βράδυ τα ρεβύθια σε χλιαρό νερό μαζί με την σόδα μαγειρικής να μουσκέψουν. Το πρωί τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε κατσαρόλα με νερό να πάρουν 2 βράσεις και πετάμε το νερό. Τα βάζουμε ξανά στην κατσαρόλα
σε χλιαρό νερό ίσα να τα σκεπάζει και τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν (παρακολουθούμε μήπως χρειαστεί να προσθέσουμε κι άλλο νερό). Αφού μαλακώσουν τα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.