Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
«Μη ξεχάσεις να πεις πως εμείς χρησιμοποιούσαμε πολύ συχνά το λάδι στη διατήρηση της τροφής». Παρόλο που δεν ήταν δυνατόν να το ξεχάσω, η προτροπή και επισήμανση του φίλου όταν συζητούσαμε για το θέμα της ομιλίας μου σε πρόσφατη εκδήλωση, με έκανε να
κάνω μια μικρή αναδρομή. Τυρί στο λάδι, ελιές στο λάδι, αγκινάρες στο λάδι, σκορδάκια στο λάδι, τουρσιά στο λάδι (εδώ τα αμπελοβλάσταρα) , ψάρια στο λάδι… Κι αν όχι γεμάτο το βάζο με λάδι, τουλάχιστον 2 δάκτυλα στην κορυφή του...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
«Μη ξεχάσεις να πεις πως εμείς χρησιμοποιούσαμε πολύ συχνά το λάδι στη διατήρηση της τροφής». Παρόλο που δεν ήταν δυνατόν να το ξεχάσω, η προτροπή και επισήμανση του φίλου όταν συζητούσαμε για το θέμα της ομιλίας μου σε πρόσφατη εκδήλωση, με έκανε να
κάνω μια μικρή αναδρομή. Τυρί στο λάδι, ελιές στο λάδι, αγκινάρες στο λάδι, σκορδάκια στο λάδι, τουρσιά στο λάδι (εδώ τα αμπελοβλάσταρα) , ψάρια στο λάδι… Κι αν όχι γεμάτο το βάζο με λάδι, τουλάχιστον 2 δάκτυλα στην κορυφή του...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.