Από το: Η Απόλαυση Της Βρώσης
Πόσο νόστιμα μπορεί να είναι;;; ΠΟΛΥ!!! Γιατί έχουν και λουκάνικο και καπνιστή πάπρικα!!! Οι μελιτζάνες μπορεί να μην ψήθηκαν στα κάρβουνα για να δώσουν μια καπνιστή γεύση, την έδωσε όμως η καπνιστή πάπρικα!!! Λίγο σιμιγδάλι
χονδρό για να ρουφήξει τα ζουμάκια και κίτρινο τυρί τριμμένο!!! Να θυμάστε ότι η σφολιάτα δεν αγαπάει την υγρασία, άρα οι γεμίσεις μας θα πρέπει να είναι στεγνές όταν γεμίζουμε σφολιάτα! Κι αντί να κάνω πίτα, έκανα πιτάκια – ρολάκια σαν αυτά Πιο εύκολο μου φάνηκε και πιο γρήγορο στο ψήσιμο!!!
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://as-mageirepsoume.com
Πόσο νόστιμα μπορεί να είναι;;; ΠΟΛΥ!!! Γιατί έχουν και λουκάνικο και καπνιστή πάπρικα!!! Οι μελιτζάνες μπορεί να μην ψήθηκαν στα κάρβουνα για να δώσουν μια καπνιστή γεύση, την έδωσε όμως η καπνιστή πάπρικα!!! Λίγο σιμιγδάλι
χονδρό για να ρουφήξει τα ζουμάκια και κίτρινο τυρί τριμμένο!!! Να θυμάστε ότι η σφολιάτα δεν αγαπάει την υγρασία, άρα οι γεμίσεις μας θα πρέπει να είναι στεγνές όταν γεμίζουμε σφολιάτα! Κι αντί να κάνω πίτα, έκανα πιτάκια – ρολάκια σαν αυτά Πιο εύκολο μου φάνηκε και πιο γρήγορο στο ψήσιμο!!!
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://as-mageirepsoume.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.