Από το: dietstories
Σε αντικολλητικό κατσαρολάκι ψήνουμε το μπέικον και από τις 2 πλευρές για λίγα λεπτά μέχρι να γίνει τραγανό και να πάρει χρώμα. Αφαιρούμε το μπέικον και το αφήνουμε στην άκρη. Στο ίδιο κατσαρολάκι προσθέτουμε τις γαρίδες και τις σοτάρουμε για 7-8 λεπτά μέχρι να
βγάλουν και να πιουν τα ζουμιά τους. Τις αφαιρούμε και τις αφήνουμε στην άκρη. Στο ίδιο κατσαρολάκι σοτάρουμε το κρεμμύδι για 5 λεπτά, προσθέτουμε το καλαμπόκι, το σκόρδο, την πάπρικα, την καπνιστή πάπρικα, τον κουρκουμά και συνεχιζουμε το...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
Σε αντικολλητικό κατσαρολάκι ψήνουμε το μπέικον και από τις 2 πλευρές για λίγα λεπτά μέχρι να γίνει τραγανό και να πάρει χρώμα. Αφαιρούμε το μπέικον και το αφήνουμε στην άκρη. Στο ίδιο κατσαρολάκι προσθέτουμε τις γαρίδες και τις σοτάρουμε για 7-8 λεπτά μέχρι να
βγάλουν και να πιουν τα ζουμιά τους. Τις αφαιρούμε και τις αφήνουμε στην άκρη. Στο ίδιο κατσαρολάκι σοτάρουμε το κρεμμύδι για 5 λεπτά, προσθέτουμε το καλαμπόκι, το σκόρδο, την πάπρικα, την καπνιστή πάπρικα, τον κουρκουμά και συνεχιζουμε το...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.