Από το: cook-the-book
Κατ' αρχήν, όταν μιλάμε για μοσχαρίσιες μπριζόλες μιλάμε, νομίζω, για το κορυφαίο ψητό κρέας της ώρας για ένα έδεσμα πλούσιο σε βιταμίνες που δεν λείπει από κανένα μα κανένα βιβλίο μεγειρικής του κόσμου. Πολλοί πριν το ψήσιμο τις μαρινάρουν. Χρησιμοποιούν συνήθως
λεμόνι ελαιόλαδο αλκοόλ δεντρολίβανο και μια μεγάλη γκάμα μπαχαρικών και τις βάζουν για αρκετές ώρες στο ψυγείο. Στις... ταχύρυθμες όμως περιπτώσεις όπως σήμερα η δική μου ακολουθούμε διαφορετική και γρήγορη διαδικασία.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
Κατ' αρχήν, όταν μιλάμε για μοσχαρίσιες μπριζόλες μιλάμε, νομίζω, για το κορυφαίο ψητό κρέας της ώρας για ένα έδεσμα πλούσιο σε βιταμίνες που δεν λείπει από κανένα μα κανένα βιβλίο μεγειρικής του κόσμου. Πολλοί πριν το ψήσιμο τις μαρινάρουν. Χρησιμοποιούν συνήθως
λεμόνι ελαιόλαδο αλκοόλ δεντρολίβανο και μια μεγάλη γκάμα μπαχαρικών και τις βάζουν για αρκετές ώρες στο ψυγείο. Στις... ταχύρυθμες όμως περιπτώσεις όπως σήμερα η δική μου ακολουθούμε διαφορετική και γρήγορη διαδικασία.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.