Από το: Love Cooking
Το κλασσικό βιενέζικο σνίτσελ με μια "τσέπη" γεμισμένη με γραβιέρα και ζαμπόν! Χτυπάμε καλά το κρέας. Χρησιμοποιώντας ένα αιχμηρό μαχαίρι, κόβουμε κατά μήκος της μεγάλης πλευράς ώστε να σχηματιστεί μια θήκη. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το σκόρδο, το κρασί, αλάτι
και πιπέρι και γεμίζουμε τα φιλέτα. Ύστερα προσθέτουμε την γραβιέρα και το ζαμπόν. Κλείνουμε για ασφάλεια με οδοντογλυφίδες. Βουτάμε ένα ένα τα φιλέτα το αλεύρι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://lovecooking.gr
Το κλασσικό βιενέζικο σνίτσελ με μια "τσέπη" γεμισμένη με γραβιέρα και ζαμπόν! Χτυπάμε καλά το κρέας. Χρησιμοποιώντας ένα αιχμηρό μαχαίρι, κόβουμε κατά μήκος της μεγάλης πλευράς ώστε να σχηματιστεί μια θήκη. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το σκόρδο, το κρασί, αλάτι
και πιπέρι και γεμίζουμε τα φιλέτα. Ύστερα προσθέτουμε την γραβιέρα και το ζαμπόν. Κλείνουμε για ασφάλεια με οδοντογλυφίδες. Βουτάμε ένα ένα τα φιλέτα το αλεύρι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://lovecooking.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.