Από το: Τante Kiki
Και μια που τα κατακόκκινα κεράσια είναι στα καλύτερά τους στην χώρα μας αλλά κι εδώ στο μακρινό Μόντρεαλ υπάρχουν η εικόνα μιας πάστα φλώρας με κατακόκκινη, κερασένια γέμιση και crumble αμυγδάλου είναι ό,τι καλύτερο για να ξεκινήσω τα μαγειρικά μου δρώμενα
στην μακρινή γειτονιά του Καναδά. Εξαφανίστηκα... το ξέρω καλά! Μια εξαφάνιση μπορεί να σημαίνει πολλά αλλά και... τίποτα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://tantekiki.blogspot.gr
Και μια που τα κατακόκκινα κεράσια είναι στα καλύτερά τους στην χώρα μας αλλά κι εδώ στο μακρινό Μόντρεαλ υπάρχουν η εικόνα μιας πάστα φλώρας με κατακόκκινη, κερασένια γέμιση και crumble αμυγδάλου είναι ό,τι καλύτερο για να ξεκινήσω τα μαγειρικά μου δρώμενα
στην μακρινή γειτονιά του Καναδά. Εξαφανίστηκα... το ξέρω καλά! Μια εξαφάνιση μπορεί να σημαίνει πολλά αλλά και... τίποτα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://tantekiki.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.