Από το: Polina Cuisine
To γλυκό Μochi είναι μια ethnic λιχουδιά από την Ιαπωνική κουζίνα. Είναι κείκ ρυζιού. Eκτός από το Mochi υπάρχει και το Daifuku Mochi που είναι με γέμιση. Ο παραδοσιακός τρόπος παρασκευής του γλυκού είναι από ρύζι γλασέ στον ατμό όλο το βράδυ. Το ρύζι στον ατμό γίνεται πουρέ και μετά το χτυπάνε σε ένα
παραδοσιακό Γουδί. Η κολλώδης μάζα μπορεί να καταναλωθεί αμέσως ή σχηματίζονται σε διάφορα σχήματα (συνήθως στρογγυλό ή κύβος). Μπορούμε να το φτιάξουμε με γλυκό αλεύρι ρυζιού που λέγεται Mochiko νερό και ζάχαρη. Αν θέλουμε να το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://polinacuisine.wordpress.com
To γλυκό Μochi είναι μια ethnic λιχουδιά από την Ιαπωνική κουζίνα. Είναι κείκ ρυζιού. Eκτός από το Mochi υπάρχει και το Daifuku Mochi που είναι με γέμιση. Ο παραδοσιακός τρόπος παρασκευής του γλυκού είναι από ρύζι γλασέ στον ατμό όλο το βράδυ. Το ρύζι στον ατμό γίνεται πουρέ και μετά το χτυπάνε σε ένα
παραδοσιακό Γουδί. Η κολλώδης μάζα μπορεί να καταναλωθεί αμέσως ή σχηματίζονται σε διάφορα σχήματα (συνήθως στρογγυλό ή κύβος). Μπορούμε να το φτιάξουμε με γλυκό αλεύρι ρυζιού που λέγεται Mochiko νερό και ζάχαρη. Αν θέλουμε να το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://polinacuisine.wordpress.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.