Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.
Home » , , , » Σάλτσα ντέμι γκλας και remouillage

Σάλτσα ντέμι γκλας και remouillage

Written By Unknown on Κυριακή 16 Ιουλίου 2017 | Ιουλίου 16, 2017

Σάλτσα ντέμι γκλας και remouillage - by https://syntages-faghtwn.blogspot.gr
Από το: Polina Cuisine
Η σάλτσα demi-glace (ντέμι γκλας)  είναι μια από τις πιο ντελικάτες σάλτσες της γαλλικής κουζίνας που χρησιμοποιείται ως έχει  αλλά και ως βάση άλλων σος. Φτιάχνεται με το συνδυασμό ίσα μέρη κρέας απόθεμα ή κόκκαλα και σάλτσα ισπανική (espagnole)  και το μίγμα είναι στη συνέχεια να σιγοβράσει και να μειωθεί κατά το ήμισυ. Aποτελεί μία
 
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://polinacuisine.wordpress.com
 



SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.