Αναζήτηση φαγητών και υλικών

Σάλτσα ντέμι γκλας και remouillage

Σάλτσα ντέμι γκλας και remouillage - by https://syntages-faghtwn.blogspot.gr
Από το: Polina Cuisine
Η σάλτσα demi-glace (ντέμι γκλας)  είναι μια από τις πιο ντελικάτες σάλτσες της γαλλικής κουζίνας που χρησιμοποιείται ως έχει  αλλά και ως βάση άλλων σος. Φτιάχνεται με το συνδυασμό ίσα μέρη κρέας απόθεμα ή κόκκαλα και σάλτσα ισπανική (espagnole)  και το μίγμα είναι στη συνέχεια να σιγοβράσει και να μειωθεί κατά το ήμισυ. Aποτελεί μία
 
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://polinacuisine.wordpress.com
 



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.