Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.
Home » , , , » Παγωτό Σπιτικό σε δύο γεύσεις: Με καραμελωμένα Αμύγδαλα και sauce butterscotch, και με κομματάκια Oreo! Τέλεια γεύση, Εύκολη διαδικασία!

Παγωτό Σπιτικό σε δύο γεύσεις: Με καραμελωμένα Αμύγδαλα και sauce butterscotch, και με κομματάκια Oreo! Τέλεια γεύση, Εύκολη διαδικασία!

Written By Unknown on Σάββατο 15 Ιουλίου 2017 | Ιουλίου 15, 2017

Παγωτό Σπιτικό σε δύο γεύσεις: Με καραμελωμένα Αμύγδαλα και sauce butterscotch, και με κομματάκια Oreo! Τέλεια γεύση, Εύκολη διαδικασία! - by https://syntages-faghtwn.blogspot.gr
Από το: Christie's PicNic
Το παγωτό της συνταγής μου ήταν της μόδας την εποχή της δεκαετίας του '80, όταν οι νοικοκυρές είχαν αρχίσει να βαριούνται τις κλασσικές συνταγές παγωτού, που ήταν πολύ γευστικές μεν, αλλά στην κατάψυξη γινόταν λίγο σκληρό. Στην Θεσσαλονίκη δε, που το παγωτό Αρμενοβίλ ήταν εξαιρετικά αγαπημένο, η
συνταγή αυτή είχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία. Για τους μη... Θεσσαλονικείς, το Αρμενοβίλ είναι παγωτό βανίλια, με κομμάτια μπεζέδων διάσπαρτα στη μάζα του, μαζί με καραμελωμένα αμύγδαλα, και όλο αυτό πάνω σε βάση αέρινου μπεζέ (μαρέγγας). Γεύση αξεπέραστη!!!
 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://christiespicnic.blogspot.gr


SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.