Πρόχειρο μοιάζει,αλλά χορταστικό, πλήρες γεύμα είναι. Το αγαπούν και τα παιδιά. Και το αγαπώ κι εγώ, μες το καλοκαίρι,τότε που η κουζίνα,όσο και να την θες,δεν αντέχεται όλες τις ώρες. Ξεκινάμε από τη σως. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μπολ και τη βάζουμε στο ψυγείο να δροσίζεται...
Συνεχίζουμε με το ψάρι. Αφού το πλύνουμε και το στραγγίσουμε, αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε μέσα σε μια μεγάλη σακούλα τύπου polybag, άφθονο καλαμποκάλευρο. Γιατί αυτό και όχι άλλο αλεύρι; Γιατί δίνει μια μοναδική υφή, τραγανή στην...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.