Από το: Chefoulis
Πλένουμε και ψιλοκόβουμε το σπανάκι, σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι, τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε ελαφρώς. Προσθέτουμε το σπανάκι, τον άνηθο, τα σοτάρουμε όλα μαζί μέχρι να μαραθεί το σπανάκι και κατεβάζουμε από
την φωτιά την κατσαρόλα να κρυώσει λίγο. Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε την φέτα θρυμματισμένη, το αυγό και ανακατεύουμε καλά. Ανοίγουμε τα 2 φύλλα της σφολιάτας εμπορίου ( ή τα σπιτικά) , τα κόβουμε σε 24 τετράγωνα κομμάτια...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Πλένουμε και ψιλοκόβουμε το σπανάκι, σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι, τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε ελαφρώς. Προσθέτουμε το σπανάκι, τον άνηθο, τα σοτάρουμε όλα μαζί μέχρι να μαραθεί το σπανάκι και κατεβάζουμε από
την φωτιά την κατσαρόλα να κρυώσει λίγο. Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε την φέτα θρυμματισμένη, το αυγό και ανακατεύουμε καλά. Ανοίγουμε τα 2 φύλλα της σφολιάτας εμπορίου ( ή τα σπιτικά) , τα κόβουμε σε 24 τετράγωνα κομμάτια...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.