Από το: Amerimnos Taxidioths
Χταπόδι, κρασί, λεμόνι, σκόρδο – η εγγύηση για μια σάλτσα που θα... σηκώσει πολύ ψωμί αλλά και τηγανητές πατάτες. Οι φήμες λένε ότι όποιος δοκιμάσει το χταπόδι μαγειρεμένο με αυτό τον τρόπο, δεν θα θέλει να το φάει ξανά αλλιώς! Βάζουμε το καθαρισμένο χταπόδι σε μια
κατσαρόλα με λίγο νερό, σε μέτρια φωτιά, να μαγειρευτεί τόσο ώστε να είναι σχεδόν τελείως έτοιμο. Προσέχουμε να μείνει λίγο νερό στην κατσαρόλα γιατί θα το χρειαστούμε μετά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
Χταπόδι, κρασί, λεμόνι, σκόρδο – η εγγύηση για μια σάλτσα που θα... σηκώσει πολύ ψωμί αλλά και τηγανητές πατάτες. Οι φήμες λένε ότι όποιος δοκιμάσει το χταπόδι μαγειρεμένο με αυτό τον τρόπο, δεν θα θέλει να το φάει ξανά αλλιώς! Βάζουμε το καθαρισμένο χταπόδι σε μια
κατσαρόλα με λίγο νερό, σε μέτρια φωτιά, να μαγειρευτεί τόσο ώστε να είναι σχεδόν τελείως έτοιμο. Προσέχουμε να μείνει λίγο νερό στην κατσαρόλα γιατί θα το χρειαστούμε μετά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.