Από το: Christie's PicNic
Η σημερινή μου συνταγή είναι χαρακτηριστική του Ελληνικού Καλοκαιριού, μια συνταγή που καταφέρνει να κλείσει σε ένα βαζάκι, το άρωμα της θάλασσας, των διακοπών, της Ελλάδας! Η διαδικασία πολύ εύκολη, η γεύση αξεπέραστη και οι συνδιασμοί με τους
οποίους μπορούμε να προσφέρουμε τον γαύρο μας, ατελείωτοι! Καθαρίζω τον γαύρο κόβοντας το κεφάλι και βγάζοντας τα εντόσθια. Πλένω καλά και τοποθετώ σε σουρωτήρι. Ξαναπλένω και τοποθετώ σε ένα μεγάλο...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://christiespicnic.blogspot.gr
Η σημερινή μου συνταγή είναι χαρακτηριστική του Ελληνικού Καλοκαιριού, μια συνταγή που καταφέρνει να κλείσει σε ένα βαζάκι, το άρωμα της θάλασσας, των διακοπών, της Ελλάδας! Η διαδικασία πολύ εύκολη, η γεύση αξεπέραστη και οι συνδιασμοί με τους
οποίους μπορούμε να προσφέρουμε τον γαύρο μας, ατελείωτοι! Καθαρίζω τον γαύρο κόβοντας το κεφάλι και βγάζοντας τα εντόσθια. Πλένω καλά και τοποθετώ σε σουρωτήρι. Ξαναπλένω και τοποθετώ σε ένα μεγάλο...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://christiespicnic.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.