Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Ένα από τα φαγητά που τώρα πια το μαγειρεύουμε πολύ σπάνια κι αυτό, γιατί δεν έχουμε πια δικά μας κοτόπουλα και του εμπορίου πωλούνται χωρίς εντόσθια. Αξίζει πάντως τον κόπο να προσπαθήσουμε να βρούμε, γιατί γίνονται τόσο νόστιμα που θα τα φάνε ακόμα και τα
παιδιά μας! Πλένουμε καλά και προσεκτικά τα εντόσθια. Αφήνουμε τις καρδιές ολόκληρες, κόβουμε τα συκωτάκια στα δύο και τις κοιλιές στα τρία. Σε μια κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το λάδι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Ρίχνουμε το σκόρδο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Ένα από τα φαγητά που τώρα πια το μαγειρεύουμε πολύ σπάνια κι αυτό, γιατί δεν έχουμε πια δικά μας κοτόπουλα και του εμπορίου πωλούνται χωρίς εντόσθια. Αξίζει πάντως τον κόπο να προσπαθήσουμε να βρούμε, γιατί γίνονται τόσο νόστιμα που θα τα φάνε ακόμα και τα
παιδιά μας! Πλένουμε καλά και προσεκτικά τα εντόσθια. Αφήνουμε τις καρδιές ολόκληρες, κόβουμε τα συκωτάκια στα δύο και τις κοιλιές στα τρία. Σε μια κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το λάδι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Ρίχνουμε το σκόρδο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.