Από το: Αρώματα και Γεύσεις
Πλένετε και κόβετε τα σέσκουλα ,το ίδιο κάνετε με τον άνηθο,το δυόσμο και επίσης κόβετε σε φετάκια τις σκελίδες του σκόρδου. Τα βάζετε όλα μαζί σε ένα τηγάνι και τα σωτάρετε να μαραθούν μαζι με το ελαιόλαδο και τον κύβο του βοδινού, το αλάτι, το κοκινο και μαύρο πιπερι. Μόλις
μαραθούν καλά ρίχνετε το πληγούρι που έχετε πλύνει καλά και τη ντομάτα κομμένη σε κυβάκια. Τα ανακατεύετε καλά ρίχνετε το ποτήρι το νερο και τα σκεπάζετε με καπάι να βράσουν δεν ξανα ανακατεύετε, απλά κουνάτε που και που για να...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://neli62.blogspot.gr
Πλένετε και κόβετε τα σέσκουλα ,το ίδιο κάνετε με τον άνηθο,το δυόσμο και επίσης κόβετε σε φετάκια τις σκελίδες του σκόρδου. Τα βάζετε όλα μαζί σε ένα τηγάνι και τα σωτάρετε να μαραθούν μαζι με το ελαιόλαδο και τον κύβο του βοδινού, το αλάτι, το κοκινο και μαύρο πιπερι. Μόλις
μαραθούν καλά ρίχνετε το πληγούρι που έχετε πλύνει καλά και τη ντομάτα κομμένη σε κυβάκια. Τα ανακατεύετε καλά ρίχνετε το ποτήρι το νερο και τα σκεπάζετε με καπάι να βράσουν δεν ξανα ανακατεύετε, απλά κουνάτε που και που για να...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://neli62.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.