Από το: Chefoulis
Πολτοποιούμε το κρεμμύδι στο μπλέντερ και το στύβουμε καλά να φύγουν τα υγρά. Το αδειάζουμε σε μπολ μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά μας (εκτός γραβιέρας και μπέικον). Ζυμώνουμε πολύ καλά, αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο να
ενωθούν τα αρώματα και χωρίζουμε το μείγμα μας σε 12 ίσα μέρη. Πλάθουμε τον κιμά με το χέρι , τον πατάμε να απλωθεί στην παλάμη μας και τοποθετούμε στην μέση από ένα μπαστουνάκι γραβιέρας. Τυλίγουμε σε σχήμα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Πολτοποιούμε το κρεμμύδι στο μπλέντερ και το στύβουμε καλά να φύγουν τα υγρά. Το αδειάζουμε σε μπολ μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά μας (εκτός γραβιέρας και μπέικον). Ζυμώνουμε πολύ καλά, αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο να
ενωθούν τα αρώματα και χωρίζουμε το μείγμα μας σε 12 ίσα μέρη. Πλάθουμε τον κιμά με το χέρι , τον πατάμε να απλωθεί στην παλάμη μας και τοποθετούμε στην μέση από ένα μπαστουνάκι γραβιέρας. Τυλίγουμε σε σχήμα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.