Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Παραδοσιακή γεύση Κεφαλλονιάς, αν και δύσκολα... τη συναντάς σε κάποια ταβέρνα! Θα πρέπει να ψάξεις... Από το βράδυ, βάζουμε το βακαλάο μας στο νερό για να τον ξεαλμυρίσουμε... Το πρωί, αλλάζουμε νερό. Του αφαιρούμε το δέρμα
και τον θρυμματίζουμε με τα δάχτυλά μας σε ψίχα. Αφαιρούμε και τυχόν κοκκαλάκια αν έχουν μείνει... Πλένουμε και καθαρίζουμε τα καρότα μας. Τα περνάμε από τον τρίφτη...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Παραδοσιακή γεύση Κεφαλλονιάς, αν και δύσκολα... τη συναντάς σε κάποια ταβέρνα! Θα πρέπει να ψάξεις... Από το βράδυ, βάζουμε το βακαλάο μας στο νερό για να τον ξεαλμυρίσουμε... Το πρωί, αλλάζουμε νερό. Του αφαιρούμε το δέρμα
και τον θρυμματίζουμε με τα δάχτυλά μας σε ψίχα. Αφαιρούμε και τυχόν κοκκαλάκια αν έχουν μείνει... Πλένουμε και καθαρίζουμε τα καρότα μας. Τα περνάμε από τον τρίφτη...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.