Από το: Της πείνας τα... καμώματα
Σε βαθύ πιάτο ανακατεύουμε το γάλα, τα αυγά, πάπρικα, αλάτι και πιπέρι. Σε μπολάκι αναμειγνύουμε τη μουστάρδα με τη μαγιονέζα. Αλείφουμε την πρώτη φέτα με μουσταρδομαγιονέζα και βάζουμε από 1 φέτα emmentaler και ζαμπόν. Κατόπιν, βάζουμε από πάνω τη 2η φέτα ψωμί...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr
Σε βαθύ πιάτο ανακατεύουμε το γάλα, τα αυγά, πάπρικα, αλάτι και πιπέρι. Σε μπολάκι αναμειγνύουμε τη μουστάρδα με τη μαγιονέζα. Αλείφουμε την πρώτη φέτα με μουσταρδομαγιονέζα και βάζουμε από 1 φέτα emmentaler και ζαμπόν. Κατόπιν, βάζουμε από πάνω τη 2η φέτα ψωμί...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.