Από το: Τα λιλά της Λίλας
Ορεκτικό απίστευτο. Μεζές για κρασάκι και ουζάκι. Εύκολα, γρήγορα........ αλά Λίλα! Πλένουμε καλά το χταπόδι και το κόβουμε σε πλοκάμια. Κάθε πλοκάμι το κόβουμε στα δυο. Βάζουμε το χταπόδι σε βαθύ τηγάνι με το κρασί και το βάζουμε στη φωτιά. Σε μέτρια φωτιά βράζουμε μέχρι να σωθεί το
κρασί. Τότε τσιμπάμε το χταποδάκι για να δούμε αν είναι έτοιμο. Αν δεν έχει βράσει ρίχνουμε νεράκι και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να μαλακώσει το χταπόδι καλά. Ρίχνουμε το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://lilaspurplethoughts.blogspot.gr
Ορεκτικό απίστευτο. Μεζές για κρασάκι και ουζάκι. Εύκολα, γρήγορα........ αλά Λίλα! Πλένουμε καλά το χταπόδι και το κόβουμε σε πλοκάμια. Κάθε πλοκάμι το κόβουμε στα δυο. Βάζουμε το χταπόδι σε βαθύ τηγάνι με το κρασί και το βάζουμε στη φωτιά. Σε μέτρια φωτιά βράζουμε μέχρι να σωθεί το
κρασί. Τότε τσιμπάμε το χταποδάκι για να δούμε αν είναι έτοιμο. Αν δεν έχει βράσει ρίχνουμε νεράκι και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να μαλακώσει το χταπόδι καλά. Ρίχνουμε το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://lilaspurplethoughts.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.