Από το: Green Chef
Βάζουμε όλα τα υλικά της γέμισης σε ένα τηγάνι και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πιει το νερό και να μαλακώσουν τα μήλα. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά της ζύμης και τη χωρίζουμε σε δύο κομμάτια. Ανοίγουμε
δύο λεπτά φύλλα με τον πλάστη. Στρώνουμε το ένα σε μία ταρτιέρα και απλώνουμε μέσα την γέμιση. Κλείνουμε με το άλλο φύλλο την πίτα, όση ζύμη περισσέψει την φυλάμε για άλλη παρασκευή στην κατάψυξη. Ψήνουμε για 20 περίπου λεπτά στο φούρνο στους 160 βαθμούς...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://greenchef.gr
Βάζουμε όλα τα υλικά της γέμισης σε ένα τηγάνι και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πιει το νερό και να μαλακώσουν τα μήλα. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά της ζύμης και τη χωρίζουμε σε δύο κομμάτια. Ανοίγουμε
δύο λεπτά φύλλα με τον πλάστη. Στρώνουμε το ένα σε μία ταρτιέρα και απλώνουμε μέσα την γέμιση. Κλείνουμε με το άλλο φύλλο την πίτα, όση ζύμη περισσέψει την φυλάμε για άλλη παρασκευή στην κατάψυξη. Ψήνουμε για 20 περίπου λεπτά στο φούρνο στους 160 βαθμούς...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://greenchef.gr