Από το: Νόστιμες κ Υγιεινές Συνταγές
Αποβραδίς αφήνουμε τα ρεβίθια να μουλιάσουν σε μπόλικο αλατισμένο νερό Ξεπλένουμε τα ρεβίθια καλά καλά και τα τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα με αρκετούτσικο κρύο νερό. Βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν περίπου 45 λεπτά δηλαδή. Προσέχουμε και τα ξαφρίζουμε
συνέχεια για να αποφύγουμε...τις συνέπειες. Προσθέτουμε νερό όποτε χρειάζεται. Μετά από μισή ωρίτσα, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και το χυμό των λεμονιών. Μετά από 10 λεπτά, διαλύουμε το κορν φλάουρ με το...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://healthy-and-delicious-recipes.blogspot.gr
Αποβραδίς αφήνουμε τα ρεβίθια να μουλιάσουν σε μπόλικο αλατισμένο νερό Ξεπλένουμε τα ρεβίθια καλά καλά και τα τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα με αρκετούτσικο κρύο νερό. Βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν περίπου 45 λεπτά δηλαδή. Προσέχουμε και τα ξαφρίζουμε
συνέχεια για να αποφύγουμε...τις συνέπειες. Προσθέτουμε νερό όποτε χρειάζεται. Μετά από μισή ωρίτσα, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και το χυμό των λεμονιών. Μετά από 10 λεπτά, διαλύουμε το κορν φλάουρ με το...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://healthy-and-delicious-recipes.blogspot.gr