Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Ναι, ναι του φτωχού! Γιατί γίνεται με μικρές γαρίδες που για την ώρα είναι πολύ οικονομικές. Θέλουν λίγη υπομονή να τις καθαρίσουμε αλλά το αποτέλεσμα είναι μια πολύ νόστιμη μακαρονάδα που δεν υστερεί σε τίποτα από εκείνη με τις μεγάλες ακριβές γαρίδες που για να είμαι
ειλικρινής εγώ τις προτιμώ σαχανάκι. (Αν τις χρησιμοποιήσω σε μακαρονάδα την φτιάχνω κάπως διαφορετικά από τούτη εδώ που την ονομάζω «του φτωχού»). Μόνο 4 ευρώ το κιλό τις είχε ο ψαράς μου τις γαρίδες και με δεδομένο ότι είμαστε πλέον λίγοι και λιγ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
Ναι, ναι του φτωχού! Γιατί γίνεται με μικρές γαρίδες που για την ώρα είναι πολύ οικονομικές. Θέλουν λίγη υπομονή να τις καθαρίσουμε αλλά το αποτέλεσμα είναι μια πολύ νόστιμη μακαρονάδα που δεν υστερεί σε τίποτα από εκείνη με τις μεγάλες ακριβές γαρίδες που για να είμαι
ειλικρινής εγώ τις προτιμώ σαχανάκι. (Αν τις χρησιμοποιήσω σε μακαρονάδα την φτιάχνω κάπως διαφορετικά από τούτη εδώ που την ονομάζω «του φτωχού»). Μόνο 4 ευρώ το κιλό τις είχε ο ψαράς μου τις γαρίδες και με δεδομένο ότι είμαστε πλέον λίγοι και λιγ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr