Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.
Home » , , , , , » Μαγιονέζα κλασική με ελαιόλαδο ή σπορέλαιο, εύκολα και γρήγορα

Μαγιονέζα κλασική με ελαιόλαδο ή σπορέλαιο, εύκολα και γρήγορα

Written By Unknown on Τρίτη 26 Αυγούστου 2014 | Αυγούστου 26, 2014

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Η μαγιονέζα, είναι μια πηχτή σάλτσα με βάση το αυγό, το ελαιόλαδο και προαιρετικά τη μουστάρδα, μαζί με ξύδι ή χυμό λεμονιού, που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά στα μέσα του 17ου αιώνα.
Πρόκειται για μια από τις πιο ωραίες σάλτσες που έχουν φτιαχτεί ποτέ, και
παρόλο που ο μύθος θέλει το αντίθετο, στην πραγματικότητα είναι πανεύκολη και γρήγορη στην παρασκευή της.
Η αρχική συνταγή γινόταν χτυπώντας με αυγοδάρτη χειρός τους κρόκους των αυγών μαζί με το λεμόνι, προσθέτοντας το ελαιόλαδο λίγο - λίγο, σαν κλωστή.

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://faghta-giagias.blogspot.com


SHARE

About Unknown