Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Σταφίδα

Written By Unknown on Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014 | Σεπτεμβρίου 09, 2014

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Παραδοσιακές συνταγές της Κατίνας
Ξεραίναμε καλά τη σταφίδα. Την παίρναμε από το αλώνι, τη βάναμε στο κόσκινο, την καθαρίζαμε από τις χαλασμένες ρώγες και τρίβαμε με το χέρι να κοπούνε οι νορές (κοτσάνια). Μετά τη ραντίζαμε με λίγη θάλασσα και τη λαδώναμε με λίγο λάδι. Ή βάζαμε
στο πιάτο λίγο λάδι και λίγο νερό, αλείφαμε το χέρι μας και την τρίβαμε. Το λάδι το βάναμε για να γυαλίσει. Την αφήναμε να στεγνώσει 2-3 μέρες και τη βάναμε σε ένα δοχείο που να σφραγίζει, να μην παίρνει αέρα. Αν παίρνει αέρα, ζαχαρώνει.

Διαβάστε τη συνταγή στο: syntagesapokatina.blogspot.gr


SHARE

About Unknown