Από το: Μαγειρικές διαδρομές
Τώρα μπορούμε να φτιάχνουμε το δικό μας τυρί κρέμα εύκολα και γρήγορα.
Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, προσθέτουμε το αλάτι και ανακατεύουμε.
Σε ένα άλλο μπολ καλύπτουμε το εσωτερικό του με ένα τουλουπάνι, έτσι
ώστε να εξέχουν οι άκρες του, και ρίχνουμε μέσα το μείγμα. Αν δοκιμάσουμε το μείγμα θα είναι πολύ αλμυρό αλλά αυτό δεν πρέπει να μας ανησυχεί γιατί καθώς θα φεύγει το νερό θα φύγει και το αλάτι μαζί. Το γιαούρτι θα κρατήσει όσο αλάτι πρέπει ακριβώς.
Διαβάστε τη συνταγή στο: mageirikesdiadromes.gr
Τώρα μπορούμε να φτιάχνουμε το δικό μας τυρί κρέμα εύκολα και γρήγορα.
Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, προσθέτουμε το αλάτι και ανακατεύουμε.
Σε ένα άλλο μπολ καλύπτουμε το εσωτερικό του με ένα τουλουπάνι, έτσι
ώστε να εξέχουν οι άκρες του, και ρίχνουμε μέσα το μείγμα. Αν δοκιμάσουμε το μείγμα θα είναι πολύ αλμυρό αλλά αυτό δεν πρέπει να μας ανησυχεί γιατί καθώς θα φεύγει το νερό θα φύγει και το αλάτι μαζί. Το γιαούρτι θα κρατήσει όσο αλάτι πρέπει ακριβώς.
Διαβάστε τη συνταγή στο: mageirikesdiadromes.gr