Από το: The gastrin
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις σαρδέλες. Αλατοπιπερώνουμε,τις αλευρώνουμε και βάζουμε ελαιόλαδο στο τηγάνι να ζεσταθεί. Όταν είναι έτοιμο το λάδι, ρίχνουμε μέσα τις σαρδέλες και προτού πάρουν χρώμα τα ψάρια, προσθέτουμε πάνω στα
ψάρια τα κρεμμύδια. Μόλις πάρουν χρώμα οι σαρδέλες από τη μια μεριά, τα γυρίζουμε από την άλλη ώστε να ροδοκοκκινήσουν και από τις 2 πλευρές.
Διαβάστε τη συνταγή στο: thegastrin.blogspot.gr
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις σαρδέλες. Αλατοπιπερώνουμε,τις αλευρώνουμε και βάζουμε ελαιόλαδο στο τηγάνι να ζεσταθεί. Όταν είναι έτοιμο το λάδι, ρίχνουμε μέσα τις σαρδέλες και προτού πάρουν χρώμα τα ψάρια, προσθέτουμε πάνω στα
ψάρια τα κρεμμύδια. Μόλις πάρουν χρώμα οι σαρδέλες από τη μια μεριά, τα γυρίζουμε από την άλλη ώστε να ροδοκοκκινήσουν και από τις 2 πλευρές.
Διαβάστε τη συνταγή στο: thegastrin.blogspot.gr