Από το: Kitchen stori.es
Κεφτέδες χορταστικοί, στρουμπουλοί και εύγευστοι. Τραγανοί και κριτσανιστοί εξωτερικά και μαλακοί κι αφράτοι εσωτερικά. Τα συστατικά τους σ΄αυτή την πρόταση είναι εκλεκτά, αρωματικά κι αγαπημένα. Το ούζο τούς
προσθέτει μια νότα αλκοόλ, ό,τι καλύτερο για να τους απολαύσουμε είτε σαν μεζέ συνοδευμένοι με διάφορα άλλα ορεκτικά, είτε ως κύριο πιάτο με τηγανητές πατάτες, ντοματοσαλάτα και μια ελαφριά sauce γιαουρτιού. Τα μεγάλα ποτήρια γεμάτα παγωμένη μπύρα ολοκληρώνουν την απόλαυση με τη δροσερή παρουσία τους.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.kitchenstori.es
Κεφτέδες χορταστικοί, στρουμπουλοί και εύγευστοι. Τραγανοί και κριτσανιστοί εξωτερικά και μαλακοί κι αφράτοι εσωτερικά. Τα συστατικά τους σ΄αυτή την πρόταση είναι εκλεκτά, αρωματικά κι αγαπημένα. Το ούζο τούς
προσθέτει μια νότα αλκοόλ, ό,τι καλύτερο για να τους απολαύσουμε είτε σαν μεζέ συνοδευμένοι με διάφορα άλλα ορεκτικά, είτε ως κύριο πιάτο με τηγανητές πατάτες, ντοματοσαλάτα και μια ελαφριά sauce γιαουρτιού. Τα μεγάλα ποτήρια γεμάτα παγωμένη μπύρα ολοκληρώνουν την απόλαυση με τη δροσερή παρουσία τους.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.kitchenstori.es