Από το: Γαστρονόμος
Παίρνουμε τις μελιτζάνες, τις κόβουμε σε λεπτές φέτες, τις αλατίζουμε και τις αλείφουμε με τις 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο. Τις απλώνουμε στη λαμαρίνα του φούρνου και τις ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να πάρουν χρώμα και
να μαλακώσουν. Τις βγάζουμε και απλώνουμε στη λαμαρίνα το απάκι. Φουρνίζουμε για 2 - 3 λεπτά, ίσα να ζεσταθούν και να ροδίσουν. Βάζουμε τη ρόκα σε μια μεγάλη πιατέλα, από πάνω τις φέτες μελιτζάνας, σκορπίζουμε τη ξινομυζήθρα και το απάκι και περιχύνουμε με τις υπόλοιπες 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.gastronomos.gr
Παίρνουμε τις μελιτζάνες, τις κόβουμε σε λεπτές φέτες, τις αλατίζουμε και τις αλείφουμε με τις 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο. Τις απλώνουμε στη λαμαρίνα του φούρνου και τις ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να πάρουν χρώμα και
να μαλακώσουν. Τις βγάζουμε και απλώνουμε στη λαμαρίνα το απάκι. Φουρνίζουμε για 2 - 3 λεπτά, ίσα να ζεσταθούν και να ροδίσουν. Βάζουμε τη ρόκα σε μια μεγάλη πιατέλα, από πάνω τις φέτες μελιτζάνας, σκορπίζουμε τη ξινομυζήθρα και το απάκι και περιχύνουμε με τις υπόλοιπες 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.gastronomos.gr