Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Σαλάτα με μελιτζάνες, απάκι και ξινομυζήθρα

Written By Unknown on Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014 | Σεπτεμβρίου 26, 2014

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Γαστρονόμος
Παίρνουμε τις μελιτζάνες, τις κόβουμε σε λεπτές φέτες, τις αλατίζουμε και τις αλείφουμε με τις 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο. Τις απλώνουμε στη λαμαρίνα του φούρνου και τις ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να πάρουν χρώμα και
να μαλακώσουν. Τις βγάζουμε και απλώνουμε στη λαμαρίνα το απάκι. Φουρνίζουμε για 2 - 3 λεπτά, ίσα να ζεσταθούν και να ροδίσουν. Βάζουμε τη ρόκα σε μια μεγάλη πιατέλα, από πάνω τις φέτες μελιτζάνας, σκορπίζουμε τη ξινομυζήθρα και το απάκι και περιχύνουμε με τις υπόλοιπες 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο.

Διαβάστε τη συνταγή στο: www.gastronomos.gr


SHARE

About Unknown