Από το: Cook story
Ένα λαχανικό που λατρεύω αυτή την εποχή είναι τα σπαράγγια, που είναι ένα από τα πιο "ευέλικτα" λαχανικά. Γίνεται ομελέτα, σαλάτα, τάρτα, ριζότο και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς και εκτός από την υπέροχη και ιδιαίτερη γεύση τους είναι
πολύ υγιεινά! Ετοιμάζουμε τα σπαράγγια: κόβουμε το ξερό κοτσανάκι από κάτω, τα πλένουμε και τα βράζουμε για 5-6 λεπτά με ανοιχτή κατσαρόλα. Τα σουρώνουμε και τα περνάμε από κρύο νερό για να κρατήσουν το χρώμα τους...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr
Ένα λαχανικό που λατρεύω αυτή την εποχή είναι τα σπαράγγια, που είναι ένα από τα πιο "ευέλικτα" λαχανικά. Γίνεται ομελέτα, σαλάτα, τάρτα, ριζότο και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς και εκτός από την υπέροχη και ιδιαίτερη γεύση τους είναι
πολύ υγιεινά! Ετοιμάζουμε τα σπαράγγια: κόβουμε το ξερό κοτσανάκι από κάτω, τα πλένουμε και τα βράζουμε για 5-6 λεπτά με ανοιχτή κατσαρόλα. Τα σουρώνουμε και τα περνάμε από κρύο νερό για να κρατήσουν το χρώμα τους...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr