Από το: Tasty~Mam
Πλένουμε καλά τις μπριζόλες και τις τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα, κατά προτίμηση, χαμηλή και φαρδιά. Θωρακίζουμε το κρέας καλά και από τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να συγκρατήσει τα υγρά του και να παραμείνει ζουμερό. Προσοχή, αν δούμε ότι το κρέας μας
κολλάει στον πάτο του σκεύους, δεν το πειράζουμε.Το ελέγχουμε με ένα πιρούνι και όταν το κρέας είναι έτοιμο από την κάτω πλευρά, θα ξεκολλήσει μόνο του! Εάν το σκεύος μας είναι πιο στενό, θωρακίζουμε τις μπριζόλες μια μια, μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρώμα και έπειτα, τις τοποθετούμε όλες μαζί στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://tasty-mam.blogspot.gr/
Πλένουμε καλά τις μπριζόλες και τις τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα, κατά προτίμηση, χαμηλή και φαρδιά. Θωρακίζουμε το κρέας καλά και από τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να συγκρατήσει τα υγρά του και να παραμείνει ζουμερό. Προσοχή, αν δούμε ότι το κρέας μας
κολλάει στον πάτο του σκεύους, δεν το πειράζουμε.Το ελέγχουμε με ένα πιρούνι και όταν το κρέας είναι έτοιμο από την κάτω πλευρά, θα ξεκολλήσει μόνο του! Εάν το σκεύος μας είναι πιο στενό, θωρακίζουμε τις μπριζόλες μια μια, μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρώμα και έπειτα, τις τοποθετούμε όλες μαζί στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://tasty-mam.blogspot.gr/