Από το: Παλιούρι Έβρου
Ένα από τα πιο συνηθισμένα γλυκά που έφτιαχναν οι νοικοκυρές στο Παλιούρι τα παλαιότερα χρόνια(αρκετές εξακολουθούν να το φτιάχνουν ακόμα) τέτοιες μέρες, δηλαδή γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, είναι το Σαραγλί. Πρόκειται για πανεύκολο, αλλά πολύ νόστιμο και
εύγευστο γλυκό, που ήταν μάλιστα και ένα από τα "9 φαϊά" που έτρωγαν την παραμονή των Χριστουγέννων.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://paliouri-evrou.blogspot.gr
Ένα από τα πιο συνηθισμένα γλυκά που έφτιαχναν οι νοικοκυρές στο Παλιούρι τα παλαιότερα χρόνια(αρκετές εξακολουθούν να το φτιάχνουν ακόμα) τέτοιες μέρες, δηλαδή γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, είναι το Σαραγλί. Πρόκειται για πανεύκολο, αλλά πολύ νόστιμο και
εύγευστο γλυκό, που ήταν μάλιστα και ένα από τα "9 φαϊά" που έτρωγαν την παραμονή των Χριστουγέννων.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://paliouri-evrou.blogspot.gr