Από το: Οι Θησαυροί Της Κουζίνας
Η πιπεριά στο συγκεκριμένο φαγητό προσθέτει μια πολύ νόστιμη νότα στον ουρανίσκο και στο μάτι. Έχουμε μουλιάσει σε νερό τα ρεβύθια από το προηγούμενο βράδυ. Την επόμενη μέρα τα βράζουμε μαζί με το μπαχάρι, τη δάφνη και αλάτι μέχρι να μαλακώσουν καλά. Μόλις γίνουν
τα σουρώνουμε και κρατάμε το νερό τους. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα τσιγαρίζουμε στο λάδι. Κόβουμε τις πιπεριές σε χοντρές λωρίδες και τις προσθέτουμε στο τσιγάρισμα μέχρι να μαραθούν ελαφρά. Βάζουμε στην κατσ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
Η πιπεριά στο συγκεκριμένο φαγητό προσθέτει μια πολύ νόστιμη νότα στον ουρανίσκο και στο μάτι. Έχουμε μουλιάσει σε νερό τα ρεβύθια από το προηγούμενο βράδυ. Την επόμενη μέρα τα βράζουμε μαζί με το μπαχάρι, τη δάφνη και αλάτι μέχρι να μαλακώσουν καλά. Μόλις γίνουν
τα σουρώνουμε και κρατάμε το νερό τους. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα τσιγαρίζουμε στο λάδι. Κόβουμε τις πιπεριές σε χοντρές λωρίδες και τις προσθέτουμε στο τσιγάρισμα μέχρι να μαραθούν ελαφρά. Βάζουμε στην κατσ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.