Από το: Pastry...tsio
Το καλοκαίρι έφτασε και ένα πράγμα με το οποίο όλοι μας το έχουμε συνδέσει, είναι το παγωτό. Κλασσικά, το παγωτό φτιάχνεται από γάλα και λόγω της μεγάλης ποσότητας νερού, χρειάζεται παγωτομηχανή για να μην δημιουργηθούν κρύσταλλοι. Από την άλλη έχουμε το semifreddo και το parfait, τα οποία περιέχουν αυγά και κρέμα γάλακτος αλλά έχουν τη δική τους, λίγο
πολύπλοκη, διαδικασία. Σήμερα λοιπόν, θα σας δείξω την πιο εύκολη, γρήγορη στην παρασκευή, οικονομική και γεμάτη γεύση συνταγή για παγωτό. Η συγκεκριμένη συνταγή αποτελείται από μια βασική συνταγή για...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://pastry-tsio.blogspot.gr
Το καλοκαίρι έφτασε και ένα πράγμα με το οποίο όλοι μας το έχουμε συνδέσει, είναι το παγωτό. Κλασσικά, το παγωτό φτιάχνεται από γάλα και λόγω της μεγάλης ποσότητας νερού, χρειάζεται παγωτομηχανή για να μην δημιουργηθούν κρύσταλλοι. Από την άλλη έχουμε το semifreddo και το parfait, τα οποία περιέχουν αυγά και κρέμα γάλακτος αλλά έχουν τη δική τους, λίγο
πολύπλοκη, διαδικασία. Σήμερα λοιπόν, θα σας δείξω την πιο εύκολη, γρήγορη στην παρασκευή, οικονομική και γεμάτη γεύση συνταγή για παγωτό. Η συγκεκριμένη συνταγή αποτελείται από μια βασική συνταγή για...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://pastry-tsio.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.