Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα θράψαλα. Τα στραγγίζουμε σε σουρωτήρι. Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια σε φετάκια. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι για να κάψει... Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν αρκετά... Προσθέτουμε τα
θράψαλα και τα σοτάρουμε και αυτά σε μέτρια φωτιά όμως, μέχρι να πιουν τα νερά τους. Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τη ντομάτα. Ένα ποτήρι νερό ή με το μάτι... Αλατοπιπερώνουμε. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα θράψαλα. Τα στραγγίζουμε σε σουρωτήρι. Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια σε φετάκια. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι για να κάψει... Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν αρκετά... Προσθέτουμε τα
θράψαλα και τα σοτάρουμε και αυτά σε μέτρια φωτιά όμως, μέχρι να πιουν τα νερά τους. Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τη ντομάτα. Ένα ποτήρι νερό ή με το μάτι... Αλατοπιπερώνουμε. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.