Από το: Αθηνόραμα unami.gr
Υπάρχουν πολλές παραλλαγές στη συνταγή της μπατσαριάς, περίπου όσες και οι νοικοκυρές που τη φτιάχνουν. Μπορείτε, με τη σειρά σας, να δοκιμάσετε άλλο χυλό, να μαράνετε στο τηγάνι τα χόρτα της γέμισης, ν΄ αντικαταστήσετε το σιμιγδάλι με τραχανά, να προσθέσετε
πράσο ή άλλα μυρωδικά κ.λ.π.).
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr/umami
Υπάρχουν πολλές παραλλαγές στη συνταγή της μπατσαριάς, περίπου όσες και οι νοικοκυρές που τη φτιάχνουν. Μπορείτε, με τη σειρά σας, να δοκιμάσετε άλλο χυλό, να μαράνετε στο τηγάνι τα χόρτα της γέμισης, ν΄ αντικαταστήσετε το σιμιγδάλι με τραχανά, να προσθέσετε
πράσο ή άλλα μυρωδικά κ.λ.π.).
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr/umami