Από το: Αρώματα και Γεύσεις
Πλένετε πολύ καλά τα κεράσια,και αφού βγάλετε τα κοτσανάκια τους βγάζετε με το ειδικό εργαλείο τα κουκούτσια, αν δεν έχετε αυτό το εργαλείο οπλιστείτε με υπομονή πολλή και μια φουρκέτα. Στρώνετε κεράσια και ζάχαρη εναλλάξ σε μια μεγάλη κατσαρόλα και τα αφήνετε για
1-2 ώρες έτσι. Αυτά θα αρχίσουν να βγάζουν τους χυμούς τους και θα είναι έτοιμα για την πρώτη βράση.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://neli62.blogspot.gr
Πλένετε πολύ καλά τα κεράσια,και αφού βγάλετε τα κοτσανάκια τους βγάζετε με το ειδικό εργαλείο τα κουκούτσια, αν δεν έχετε αυτό το εργαλείο οπλιστείτε με υπομονή πολλή και μια φουρκέτα. Στρώνετε κεράσια και ζάχαρη εναλλάξ σε μια μεγάλη κατσαρόλα και τα αφήνετε για
1-2 ώρες έτσι. Αυτά θα αρχίσουν να βγάζουν τους χυμούς τους και θα είναι έτοιμα για την πρώτη βράση.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://neli62.blogspot.gr