Από το: Kitchen stori.es
Ένας από τους ευκολότερους και πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να μαγειρέψουμε τα ψάρια είναι να τα τυλίξουμε σε αλουμινόχαρτο. Όλες οι γεύσεις μένουν μέσα στο περιτύλιγμα και διαποτίζουν τη σάρκα των ψαριών κατά το μαγείρεμα. Χρησιμοποιούμε απλά υλικά και
πολύ φρέσκο ψάρι για καλύτερα αποτελέσματα. Η συνταγή απαιτεί πολύ λίγα υλικά, αλλά θα εκπλαγείτε ευχάριστα με τις γεύσεις. Οι τσιπούρες είναι νόστιμο ψάρι, αρκετά μεγάλο και με πολλή σάρκα, ό,τι πρέπει για το φούρνο. Παραγεμισμένες με μαϊν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.kitchenstori.es
Ένας από τους ευκολότερους και πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να μαγειρέψουμε τα ψάρια είναι να τα τυλίξουμε σε αλουμινόχαρτο. Όλες οι γεύσεις μένουν μέσα στο περιτύλιγμα και διαποτίζουν τη σάρκα των ψαριών κατά το μαγείρεμα. Χρησιμοποιούμε απλά υλικά και
πολύ φρέσκο ψάρι για καλύτερα αποτελέσματα. Η συνταγή απαιτεί πολύ λίγα υλικά, αλλά θα εκπλαγείτε ευχάριστα με τις γεύσεις. Οι τσιπούρες είναι νόστιμο ψάρι, αρκετά μεγάλο και με πολλή σάρκα, ό,τι πρέπει για το φούρνο. Παραγεμισμένες με μαϊν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.kitchenstori.es