Από το: Οι συνταγές της Λόπης
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό να βράσει και κατόπιν βράζουμε για 5 λεπτά τη συκωταριά, αφού πρώτα την έχουμε πλύνει καλά και έχουμε τρυπήσει με ένα μαχαίρι το πνευμόνι. Αφήνουμε να κρυώσει και στη συνέχεια κόβουμε σε μικρούς
κύβους, σε μέγεθος ζαριού το ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://lopis-place.blogspot.gr
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό να βράσει και κατόπιν βράζουμε για 5 λεπτά τη συκωταριά, αφού πρώτα την έχουμε πλύνει καλά και έχουμε τρυπήσει με ένα μαχαίρι το πνευμόνι. Αφήνουμε να κρυώσει και στη συνέχεια κόβουμε σε μικρούς
κύβους, σε μέγεθος ζαριού το ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://lopis-place.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.