Από το: ZannetCooks.com
Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε τα φρέσκα και το ξερό κρεμμύδι. Ρίχνουμε τα χόρτα, τα πράσα και το σέλινο κα συνεχίζουμε το σοτάρισμα άλλα 4-5 λεπτά. Ρίχνουμε χλιαρό νερό ή το ζωμό που έβρασαν τα συκωτάκια σουρωμένο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.zannetcooks.com
Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε τα φρέσκα και το ξερό κρεμμύδι. Ρίχνουμε τα χόρτα, τα πράσα και το σέλινο κα συνεχίζουμε το σοτάρισμα άλλα 4-5 λεπτά. Ρίχνουμε χλιαρό νερό ή το ζωμό που έβρασαν τα συκωτάκια σουρωμένο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.zannetcooks.com