Από το: ZannetCooks.com
Πλένουμε καλά τα συκωτάκια και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Τα βάζουμε σε κατσαρόλα με νερό να τα καλύπτει. Μόλις πάρει βράση τα ξαφρίζουμε. Τα σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 1 ώρα περίπου. Κατόπιν τα σουρώνουμε και κρατάμε το ζωμό και τα συκωτάκια στην
Πλένουμε καλά τα συκωτάκια και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Τα βάζουμε σε κατσαρόλα με νερό να τα καλύπτει. Μόλις πάρει βράση τα ξαφρίζουμε. Τα σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 1 ώρα περίπου. Κατόπιν τα σουρώνουμε και κρατάμε το ζωμό και τα συκωτάκια στην
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.zannetcooks.com