Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Ρεθύθια σούπα

Written By Unknown on Παρασκευή 30 Μαΐου 2014 | Μαΐου 30, 2014

Από το: the gastrin. blogspot.gr
Βάζουμε τα ρεβύθια αποβραδύς να μουλιάσουν μέσα σε χλιαρό νερό στο οποίο έχουμε διαλύσει μια κουταλιά της σούπας αλάτι. Την άλλη μέρα, τα στραγγίζουμε και τα ξεπλένουμε καλά. 
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τα ρεβύθια και συμπληρώνουμε κρύο νερό μέχρι
να καλυφθούν. Την τοποθετούμε στη φωτιά και όταν τα ρεβύθια αρχίσουν να βράζουν, αφαιρούμε τον αφρό που σχηματίζεται στην επιφάνεια. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο, τα δαφνόφυλλα, τους κόκκους μπαχάρι και σκεπάζουμε. Σιγοβράζουμε τα ρεβύθια μέχρι να μαλακώσουν και χυλώσουν.

Διαβάστε τη συνταγή στο: the gastrin



SHARE

About Unknown