Από το: the gastrin. blogspot.gr
Βάζουμε τα ρεβύθια αποβραδύς να μουλιάσουν μέσα σε χλιαρό νερό στο οποίο έχουμε διαλύσει μια κουταλιά της σούπας αλάτι. Την άλλη μέρα, τα στραγγίζουμε και τα ξεπλένουμε καλά.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τα ρεβύθια και συμπληρώνουμε κρύο νερό μέχρι
να καλυφθούν. Την τοποθετούμε στη φωτιά και όταν τα ρεβύθια αρχίσουν να βράζουν, αφαιρούμε τον αφρό που σχηματίζεται στην επιφάνεια. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο, τα δαφνόφυλλα, τους κόκκους μπαχάρι και σκεπάζουμε. Σιγοβράζουμε τα ρεβύθια μέχρι να μαλακώσουν και χυλώσουν.
Διαβάστε τη συνταγή στο: the gastrin
Βάζουμε τα ρεβύθια αποβραδύς να μουλιάσουν μέσα σε χλιαρό νερό στο οποίο έχουμε διαλύσει μια κουταλιά της σούπας αλάτι. Την άλλη μέρα, τα στραγγίζουμε και τα ξεπλένουμε καλά.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τα ρεβύθια και συμπληρώνουμε κρύο νερό μέχρι
να καλυφθούν. Την τοποθετούμε στη φωτιά και όταν τα ρεβύθια αρχίσουν να βράζουν, αφαιρούμε τον αφρό που σχηματίζεται στην επιφάνεια. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο, τα δαφνόφυλλα, τους κόκκους μπαχάρι και σκεπάζουμε. Σιγοβράζουμε τα ρεβύθια μέχρι να μαλακώσουν και χυλώσουν.
Διαβάστε τη συνταγή στο: the gastrin